مرسدس بنز برقی با تکشارژ بیش از هزار کیلومتر را با عبور از چهار کشور طی کرد – تی ام گیم
مرسدس بنز برقی با تکشارژ بیش از هزار کیلومتر را با عبور از چهار کشور طی کرد – تی ام گیم
به گزارش تی ام گیم و به نقل از ایندیپندنت، رانندهای با این مرسدس بنز مدل ویژن ای.کیو.اکس.اکس (Vision EQXX) که در تبلیغات از آن به عنوان «کارآمدترین خودرو برقی جهان» یاد کردهاند، فاصله بین زیندلفینگن در آلمان تا کاسیس در جنوب فرانسه را با عبور از از سوئیس و ایتالیا طی کرد.
در این سفر شرایط واقعی تردد در شهرها و حرکت طولانی با سرعت ۱۴۰ کیلومتر در ساعت (۸۷ مایل در ساعت) در بزرگراهها موجود بود و بخشی از مسیر آن از کوهستان آلپ در سوئیس میگذشت.
مارکوس شافر، مدیر ارشد فناوری گروه مرسدس بنز، میگوید: «با این سفر جادهای موفقیتآمیز تا جنوب فرانسه، نشان دادیم که کارایی سکه روز است.»
«ویژن ای.کیو.اکس.اکس حاصل برنامهای جامع و الگویی برای آینده مهندسی خودرو است… همچنان حد و مرزهای ممکن را آزمایش میکنیم.»
این سفر به مسافت کل هزار و هشت کیلومتر در یک روز انجام گرفت و در پایان آن، باتری خودرو هنوز ۱۵ درصد شارژ داشت.
ویژن ای.کیو.اکس.اکس هنوز خودروی مفهومی است و بنابراین به صورت تجاری عرضه نشده است، اما شرکت مرسدس امیدوار است که این خودرو الگویی برای وسایل نقلیه آینده باشد و هماکنون برخی تحولات مبتکرانه در فرایند تولید گنجانده شده است.
این خودرو دارای سقف خورشیدی ثابت حاوی ۱۱۷ سلول خورشیدی است که باتری ۱۲ ولتی آن را تغذیه، و برق وسایل الکترونیکی داخل این وسیله نقلیه را، مانند سامانه ناوبری آن، تامین میکند. به این ترتیب، از هدر رفتن برق باتری اصلی جلوگیری میشود و برد خودرو حدود دو درصد افزایش مییابد.
اولا کالینیوس، رئیس هیئت مدیره شرکت مرسدس بنز، میگوید: «ویژن ای.کیو.اکس.اکس کارآمدترین خودروی است که مرسدس تاکنون ساخته است و برنامه فناوری مبنای آن، نقطهعطفی در ساخت وسایل نقلیه برقی و اساس هدفگذاری راهبردی ما برای «پیشتازی در حوزه خودروهای برقی» است.
این سفر هزار و اندی کیلومتری به رکورد جهانی سفر خودرو برقی در جادههای روزمره نزدیک است، و اندکی عقبتر از خودرو تسلای مدل اس، مجهز به باتریهای نوع اثبات مفهوم (proof-of-concept)، با برد هزار و ۲۰۰ کیلومتر است.
این دستاورد بیش از دو برابر برد خودرو استاندارد تسلا، و بیش از بالاترین برد تمامی خودروهای تولیدانبوه بنزینی است./ لزوم رگولاتوری از اپراتورها با پوشش کامل، کیفیت بهتر و ارتقاء فناوری