اخبار روز

داستان تصمیم جسورانه مدیرعامل سابق نینتندو برای جلوگیری از اخراج کارمندها – تی ام گیم

  • داستان تصمیم جسورانه مدیرعامل سابق نینتندو برای جلوگیری از اخراج کارمندها – تی ام گیم

    با موج گسترده اخراج‌ها و تعلیق نیروهایی که در سال ۲۰۲۴ صنایع تکنولوژی و بازی‌سازی را تحت تاثیر قرار داده، برخی طرفداران بازی‌های ویدیویی به یاد ساتورو ایواتا (Satoru Iwata)، مدیرعامل سابق نینتندو افتاده‌اند.

    تبلیغات

    ایواتا از سال ۲۰۰۲ تا زمان درگذشتش در ۲۰۱۵، نمایندگی نینتندو در کیوتوی ژاپن را مدیریت می‌کرد. در سال ۲۰۱۳، نینتندو کنسول Wii U را به عنوان جانشین Wii روانه بازار کرد. این کنسول به دلیل شکست تجاری، نینتندو را به سمت زیان‌های پی‌درپی سوق داد. برای جلوگیری از اخراج نیروها، ایواتا ۵۰ درصد از حقوق خود را کاهش داد تا به پرداخت حقوق کارکنان کمک کند. او گفت که نینتندو با کارکنان کامل شانس بیشتری برای بازگشت به وضعیت مطلوب دارد.

    گفته می‌شود ایواتا در آن زمان اظهار داشت:

    اگر برای نتایج مالی بهتر در کوتاه‌مدت تعداد کارکنان را کاهش دهیم، روحیه کارکنان کاهش می‌یابد و بسیار بعید است کارمندانی که نگران از دست دادن شغل خود هستند، بتوانند عناوینی خلق کنند که مردم جهان را تحت تاثیر قرار دهد.

    ماه گذشته، داستان او در شبکه‌های اجتماعی بازتاب گسترده‌ای داشت و برخی کاربران تصمیم او را در مقابل تعلیق نیروها در شرکت‌های بازی ویدیویی مانند Riot Games و مایکروسافت، تحسین کردند.

    روهان ورما (Rohan Verma)، مربی اجرایی مستقر در سان‌فرانسیسکو، توضیح می‌دهد که چرا این استراتژی برای نینتندو جواب داد، اما برای دیگر شرکت‌ها الزاماً راهکار مناسبی نیست.

    ایواتا به استعدادهایش ایمان داشت

    داستان تصمیم جسورانه مدیرعامل سابق نینتندو برای جلوگیری از اخراج کارمندها - تی ام گیم

    برای ایواتا، انتخاب کاهش حقوق خود به جای اخراج کارکنان حول محور اعتقاد او به توانایی‌های کارکنانش در بازگشت به موفقیت می‌چرخید. ورما می‌گوید که کاهش حقوق ایواتا به کارکنان موجود اجازه می‌داد تا بدون استرس و در محیطی با روحیه بالا، روی پروژه‌های آینده کار کنند، پروژه‌هایی که هدفشان تغییر وضعیت مالی نینتندو بود.

    نینتندو در سال ۲۰۱۷ کنسول جدید خود، یعنی نینتندو سوییچ را عرضه کرد و تا کنون این شرکت بیش از ۱۳۹ میلیون دستگاه سوییچ فروخته است. ورما می‌گوید:

    نینتندو باید تغییراتی که به عرضه نینتندو سوییچ منجر شد را پیش ببرد، چرا که بسیار برای شرکت سودآور بوده است. آن‌ها به حفظ این استعدادها نیاز داشتند و بخشی از استراتژی حفظ استعدادها جزو جبران مالی قوی آن‌ها بود.

    تاثیر فرهنگ ژاپن روی تصمیم ایواتا

    داستان تصمیم جسورانه مدیرعامل سابق نینتندو برای جلوگیری از اخراج کارمندها - تی ام گیم

    ممکن است تصمیم ایواتا به کاهش حقوق، جنبه‌ای فرهنگی نیز داشته باشد. ورما می‌گوید:

    از نظر فرهنگی [در ژاپن]، به‌ویژه زمانی که شرکت‌ها وضعیت خوبی ندارند و احساس ندامت و پشیمانی می‌کنند، این مفهوم وجود دارد که افراد باید حفظ آبرو کنند. یکی از روش‌های آن کاهش حقوق است.

    مفهوم «هانسی»، که بر خوداندیشی و تامل بر اشتباهات برای عذرخواهی صحیح و برنامه‌ریزی پیشگیرانه تاکید دارد، در فرهنگ سنتی ژاپن رایج است.

    کاهش حقوق مدیران، همیشه راه حل نیست

    اگر مشکلات مالی شرکت صرفاً به دلیل هزینه‌های زیاد باشد، کاهش حقوق می‌تواند کمک کند. اما اگر مشکلات عمیق‌تر باشند، اخراج نیرو احتمالاً تنها چاره خواهد بود. ورما در ادامه صحبت‌هایش اظهار می‌کند:

    کاهش حقوق مدیران به ندرت رایج است، زیرا آن‌ها برخی از مسائل اساسی را که دلیل اصلی اخراج هستند، مانند استراتژی ضعیف محصول یا مشکلات موجود در استراتژی ورود به بازار و قیمت‌گذاری نادرست را حل نمی‌کنند.

    او همچنین اشاره می‌کند که برخی از مدیران اجرایی قراردادهای کاملاً بسته شده دارند که مانع از کاهش حقوق‌شان می‌شود.

    پروفسور بی سوادHTremblerRhaenyrasmdهالک ایرانی(🥦vegetarian)aliبهنام🌱🌱Korok vegan

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا